Match Show 3.11.2019

Näyttelyharjoitukset

Näyttelyharjoitukset jatkuvat KESKIVIIKKOISIN klo 1900 ja SUNNUNTAISIN klo 1600 Kennelyhdistyksen hallilla osoitteessa Relanderinkatu 100. Osallistumismaksu 5€/kerta. Käteismaksu.

Tervetuloa Varkauden Seudun Kennelyhdistyksen kotisivuille. Tänne kootaan tietoa yhdistyksemme historiasta, tapahtumista ja tiedotteista sekä tietenkin ansioituneista jäsentemme omistuksessa olevista koirista.

Varkauden Seudun Kennelyhdistys on perustettu vuonna 1964 ja yhdistyksen kotipaikka on Varkaus. Yhdistyksemme järjestää vuosittain useita käyttökokeita sekä osallistuu myös koiranäyttelyiden järjestämiseen. Yhdistyksessämme toimii seitsemän eri jaostoa, joista löydät lisää tietoa kunkin jaoksen valikon alta. Järjestämme myös vuosittain pilkkikilpailut jäsenillemme.

kuva: Mauri Piitulainen