HUOMIO!

Joukkorokotus Koiramajalla TO 13.5.2021 klo 12.00 alkaen. Tarkemmat tiedot lähemmin.
Seuraa Facesivuamme ilmoittelussa!

* * *

Näyttelyharkat on alkaneet taas pyöriä SUNNUNTAISIN hallilla; Relanderinkatu 100.
Osallistumismaksu 5€/kerta - käteismaksu.

* * *

Hallia on mahdollista vuokrata itsenäiseen treenaamiseen, lisätietoja ja hallivaraukset: Katja Karkoski sihteeri.vsky@gmail.com

Näyttelyharjoitukset

Näyttelyharjoitukset jatkuvat SUNNUNTAISIN klo 16 Kennelyhdistyksen hallilla osoitteessa Relanderinkatu 100, Varkaus. Osallistumismaksu 5€/kerta. Käteismaksu.

Tervetuloa Varkauden Seudun Kennelyhdistyksen kotisivuille. Tänne kootaan tietoa yhdistyksemme historiasta, tapahtumista ja tiedotteista sekä tietenkin ansioituneista jäsentemme omistuksessa olevista koirista.

Varkauden Seudun Kennelyhdistys on perustettu vuonna 1964 ja yhdistyksen kotipaikka on Varkaus. Yhdistyksemme järjestää vuosittain useita käyttökokeita sekä osallistuu myös koiranäyttelyiden järjestämiseen. Yhdistyksessämme toimii seitsemän eri jaostoa, joista löydät lisää tietoa kunkin jaoksen valikon alta. Järjestämme myös vuosittain pilkkikilpailut jäsenillemme.

kuva: Mauri Piitulainen